Aktuellt


VINTERVILA – ZENSE STHLM & LOVE BY LOPEZ 
Meditation/Kroppsavslappning & YIN Yoga med Bella & Jennifer.
Börja året 2020 med återhämtning av kropp och sinne för mer energi, fokus och balans att hantera vardagen och möta det nya året. 
Vi träffas under 4 gånger á 90 min i full härvaro där vi först börjar med Meditation och avslutar med Yin Yoga.

Datum: 20/1, 27/1, 3/2 & 10/2, Tid: kl 18.30-20.00
Plats: Järnvägsallén 1B, Täby, Zense Sthlm
Investering: 900kr (4ggr x 90 min) el 250kr (1ggn 90 min).
Anmälan sker till: info@lovebylopez.se & info@zensesthlm.se

Om Meditation/Kroppsavslappning: Meditation är en uråldrig teknik som gör oss mer tåliga mot stress. När vi mediterar aktiverar vi hormonet seratin som gör att vi mår bra och lär oss att hålla fokus. Under dessa 4 veckor kommer du lära dig grunderna i meditation, hur du kan använda det i vardagen samt lära sig skillnaden på bra och dålig stress. Varje meditation börjar vi med en kroppsavslappning som även går att använda hemma vid t ex sömnproblem.
Om Yin Yoga: Det är en mjukare stretch som går djupare ner i bindväv, leder och ligament samt att vi jobbar med andningen, medvetenheten mellan kropp och sinne. Yin Yoga är en långsam yogaform med ställningar som hålls under en längre period 3-5min. Yin Yoga är stresslindrande på kroppens bindväv, senor, fascia och ligament med målet att öka cirkulationen i lederna och förbättra flexibiliteten. Yin Yoga kan fungera som fördjupning av din träning om du är stel. Den förbättrar också flödet av Qi i kroppen som är den universella livsenergin som finns i allt levande. En mjuk och långsam Yogaform som alla kan utöva men kan också vara utmanande att vara i stillhet. Yin Yogan ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ. Vi fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet och aktiverar det parasympatiska nervsystemet.