Kurser & Klasser

KURSER & KLASSER – FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER

KURS ”MINDFULNESS FOR WELLNESS” – BASIC MINDFULNESS” BASIC FÖR FÖRETAG/BASIC FÖR PRIVATPERSONER: Grupp om minst 2-8 delagare.

Mindfulnesskurs 8 ggr á 60 min, det går att anpassa tider och upplägg av dessa 8 timmar efter behov. Här arbetar vi med grunderna för en mer balanserad vardag med mindre stress. Förhoppningsvis att denna grund ska hjälpa dig bli mer närvarande och medveten med de insikter, verktyg och kunskap kursen ger.
 Tillfälle 1. Introduktion, presentation till mindulness teori/praktik.
 Tillfälle 2. Forskning, impulser och fokus.
 Tillfälle 3. Medvetet inkännande av andra och de 9 attityderna.
 Tillfälle 4. Medveten kommunikation, andning och avståndsövning.
 Tillfälle 5. Automatiska reaktioner och stressmönster.
 Tillfälle 6. Mikropauser och antagande.
 Tillfälle 7. Återhämtning och medvetet ätande/medveten rörelse.
 Tillfälle 8. Avslutning och mindfulness i vardagen.
 
Upplägget kan passa för arbetsmöten, kickoffer, konferenser och seminarier. Arbetar mobilt och har möjlighet att komma till ert företag eller hålla kursen på ert kontor eller på en konferensanläggning och kan även anpassa kursen digitalt.
(Mindfulness klassas som friskvård och är avdragsgill enligt skatteverket)
.
KLASSER
”RECHARGE YOUR MIND & SOUL” – MINDFULNESS/MEDITATION
 FÖR FÖRETAG/FÖR PRIVATPERSONER: Grupp om minst 2-8 delagare, 30-60 min.
 
Mindfulness/Meditation för dig som är nyfiken på vad det är, en vägledd djupavslappning och kontakt med ditt inre jag, där du återhämtar dig och fyller på med QI energi (livsenergi). ”QI flows where attentions goes” – Kinesiskt ordspråk
 
Möjlighet att komma ut till företag, kick off:er och konferenser finns eller digitalt.
 
”BALANCE YOUR BODY, MIND & SOUL” – YIN OCH YANG YOGA
 FÖR FÖRETAG/FÖR PRIVATPERSONER: Grupp om minst 2-8 delagare, 60-90 min.
YANG YOGA med klassisk Hatha, kroppsställningar, andningskontroll, styrka, balans och koncentration i fokus. Skapar energi, värme och flöde med de klassika asanas. ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne. 
YIN YOGA vilar din kropp och sinne i form, man stannar i positionerna liggandes och sittandes och med hjälp av andningskontroll. Här fokuserar man på kroppens bindväv, ligament och leder.. Andning och stretch är i fokus och man stannar lite längre i positionerna 3-5 min liggandes eller sittandes.
 
Övningarna är kombinerade att samverka mellan sinne och kropp för att skapa balans och välmående. Här erbjuds både Yin Yoga och klassisk Hatha Yoga för både återhämtning och energipåfyllning. En balans av både vila och aktivitet YIN YOGA OCH/ELLER YANG YOGA.
 
 
Dessa kurser och Yogaklasser anordnas utefter förfrågan och anpassas utefter nivå och behov samt sker både fysiskt och digitalt! Håll utkik på bloggen, kommer annonsera där och på mina sociala medier var, när och hur! Just nu håller jag endast mindre klasser med all säkerhet i och med de nya restriktionerna kring Covid 19 och även digitala live klasser.
 
För att få pris, boka en kurs eller klass samt mer för information eller för samarbeten, kontakta gärna mig under kontakt eller på mail: info@lovebylopez.se