Kurser

”MINDFULNESS FOR WELLNESS” – BASIC MINDFULNESS
 
Mindfulnesskurs 8 ggr á 60 min, det går att anpassa tider och upplägg av dessa 8 timmar efter behov. Här arbetar vi med grunderna för en mer balanserad vardag med mindre stress. Förhoppningsvis att denna grund ska hjälpa dig bli mer närvarande och medveten med de insikter, verktyg och kunskap kursen ger.
 
BASIC FÖR FÖRETAG/BASIC FÖR PRIVATPERSONER: Grupp om minst 2-10 delagare.
 
Tillfälle 1. Introduktion, presentation till mindulness teori/praktik.
 
Tillfälle 2. Forskning, impulser och fokus.
 
Tillfälle 3. Medvetet inkännande av andra och de 9 attityderna.
 
Tillfälle 4. Medveten kommunikation, andning och avståndsövning.
 
Tillfälle 5. Automatiska reaktioner och stressmönster.
 
Tillfälle 6. Mikropauser och antagande.
 
Tillfälle 7. Återhämtning och medvetet ätande/medveten rörelse.
 
Tillfälle 8. Avslutning och mindfulness i vardagen.
 
Upplägget kan passa för arbetsmöten, kickoffer, konferenser och seminarier. Arbetar mobilt och har möjlighet att komma till ert företag eller hålla kursen på ert kontor el på en konferensanläggning.

(Mindfulness klassas som friskvård och är avdragsgill enligt skatteverket)
 
”RECHARGE YOUR MIND & SOUL” – MINDFULNESS/MEDITATION
 
FÖR FÖRETAG/FÖR PRIVATPERSONER: Grupp om minst 2-10 delagare, 30-60 min.
 
Mindfulness/Meditation för dig som är nyfiken på vad det är, en vägledd djupavslappning och kontakt med ditt inre jag, där du återhämtar dig och fyller på med QI energi (livsenergi). ”QI flows where attentions goes” – Kinesiskt ordspråk
 
Möjlighet att komma ut till företag, kick off:er och konferenser finns.
 
”BALANCE YOUR SOUL/MIND & BODY” – YING OCH YANG YOGA
 
FÖR FÖRETAG/FÖR PRIVATPERSONER: Grupp om minst 2-10 delagare, 60-90 min.
 
Yogalassen börjar med Yin, vila, stillsamma passiva och lugna positioner och övergår sedan i Yang med rörelse och styrka och klassen är en balans mellan dessa två energier.
 
YIN YOGA vilar din kropp och sinne i form, man stannar i positionerna liggandes och sittandes och med hjälp av andningskontroll. Här fokuserar man på kroppens bindväv, ligament och leder.. Andning och stretch är i fokus och man stannar lite längre i positionerna 3-5 min liggandes eller sittandes.
 
YANG YOGA med klassisk Hatha, kroppsställningar, andningskontroll, styrka och koncentation i fokus. Skapar energi och flöde med de klassika asanas. ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne.
Övningarna är kombinerade att samverka mellan sinne och kropp för att skapa balans och välmående. Här erbjuds en kombo av både Yin Yoga och Hatha Yoga för både återhämtning och energipåfyllning. En balans av både vila och aktivitet YING OCH YANG YOGA.
 
Möjlighet att komma ut till företag, kick off:er och konferenser finns.
 
Dessa kurser och Yogaklasser anordnas utefter förfrågan!
 
För att få pris, boka och mer information om dessa kurser eller för samarbeten, kontakta gärna mig under kontakt eller på mail: info@lovebylopez.se