Om Företaget

OM FÖRETAGET

Love By Lopez är ett wellness koncept som erbjuder tjänster inom Mindfullness, Reiki och Yoga. Filosofin är ”Be the star you are” dvs att du ska vara i kontakt med dig själv och din ”inre ledstjärna och ljus” Ibland är livet ur balans,  stressigt, tungt m.m och med hjälp av olika typer av ”verktyg”  kan du komma in i en lättare energi, få mer flöde och ljus i ditt liv.

Mindfullness/Meditation/Reiki/Yoga är olika alternativ eller komplement som kan hjälpa dig att må bättre i dig själv och balansera ditt liv. Allt börjar med ditt inre jag och därför har jag lagt fokus på och inriktat mig på att arbeta med metoderna ovan.

Att få tid för mental återhämtning kan hjälpa till att motverka stress, trötthet, mm, och kan få dig balanserad, i kontakt med sig själv och med mer energi. Med ett ständigt flöde av information från vår omgivning och ”de yttre energierna” från omvärlden har jag valt att lägga fokus på att jobba med ”de inre energierna” med lugna övningar, vila och återhämtning.

Är certifierad mindfullness instruktör, utbildad i healingmetoden Reiki steg 1 & 2. Även i Yin Yoga och Mindfulness Yoga/Mind Yoga instruktör (De ”passiva” yogaformerna som ”vilar” dig i form för återhämtning, där du kommer i  kontakt med dig själv, blir mer medveten och närvarande).

Under 2019-2020 genomgår jag en 1-årig Yogalärarutbildning för att fördjupa mig inom Yogan.

På startsidan samt under respektive rubrik kan du läsa mer om respektive metod och mer om mina olika tjänster. I fall där du går på mediciner, har en skada, sjukdom eller är under läkarbehandling, rådfråga ALLTID din läkare först om det passar dig!

Under fliken kontakt kan du fylla i dina uppgifter i formuläret och få mer information om priser samt boka mina tjänster. Även mail går bra: info@lovebylopez.se

Hör av dig så svarar jag inom kort, hjärtligt välkommen!