Om Love By Lopez

  Om Love By Lopez

Love By Lopez är ett wellness koncept som erbjuder tjänster inom Mindfullness, Reiki och Yoga. Filosofin är ”Be the star you are” dvs att du ska vara i kontakt med dig själv och din ”inre ledstjärna och ljus” att hitta inre harmoni. Ibland är livet ur balans,  stressigt, tungt m.m och med hjälp av olika typer av ”verktyg”  jag erbjuder kan du komma in i en lättare energi, få mer flöde och ljus i ditt liv för välmående.

Mindfullness/Meditation/Reiki/Yoga är olika alternativ eller komplement som kan hjälpa dig att stressa ner, må bättre i dig själv och balansera ditt liv. Allt börjar med ditt inre jag och därför har jag lagt fokus på och inriktat mig på att arbeta med metoderna ovan.

Att få tid för mental återhämtning kan hjälpa till att motverka stress, trötthet, mm, och kan få dig balanserad, i kontakt med sig själv och ge mer energi. Med ett ständigt flöde av information från vår omgivning och ”de yttre energierna” från omvärlden, hot, prestation och annat som kan rubba dig, har jag valt att lägga mycket fokus på att jobba med ”de inre energierna” med lugna övningar, vila och återhämtning. I alla mina Yogaklasser börjar jag och avslutar med avslappningsövningar, även i de mer fysiska yogaformerna.

Är certifierad mindfullness instruktör, utbildad i healingmetoden Reiki steg 1 & 2. Även utbildad Yogalärare i grundformerna. Valt att fördjupa mig inom Hatha Yoga (mer fysisk och aktiv form men som balanserar kropp och sinne), Yin Yoga och Mindfulness Yoga/Mind Yoga. YOGA BY LOPEZ  (De mer ”passiva” yogaformerna som ”vilar” dig i form för återhämtning, där du kommer i djupare kontakt med dig själv, blir mer medveten och närvarande). 

Under 2019-2020 gick jag en 1-årig Yogalärarutbildning 500h YTT för att fördjupa mig inom Yogan och har utövat Yoga sedan 2008.

På startsidan samt under respektive rubrik kan du läsa mer om respektive metod och mer om mina olika tjänster. I fall där du går på mediciner, har en skada, sjukdom eller är under läkarbehandling, rådfråga ALLTID din läkare först om det passar dig!

Under fliken kontakt kan du fylla i dina uppgifter i formuläret och få mer information om priser på mina kurser samt boka mina tjänster. Även mail går bra: info@lovebylopez.se

Hör av dig så svarar jag inom kort, hjärtligt välkommen!