Om Love By Lopez

  Om Love By Lopez

Love By Lopez är ett wellness koncept som erbjuder tjänster inom Mindfullness, Reiki och Yoga. 

Mindfullness/Meditation/Reiki/Yoga är olika alternativ eller komplement som kan hjälpa dig att stressa ner, må bättre i dig själv och balansera ditt liv. Allt börjar med dig och din kropp/sinne därför har jag lagt fokus på och inriktat mig på att arbeta med metoderna ovan för hälsa och välmående.

Att få tid för mental återhämtning kan hjälpa till att motverka stress, trötthet, mm, och kan få dig balanserad, i kontakt med sig själv ge mer energi. Med ett ständigt flöde av information från vår omgivning och ”de yttre energierna” från omvärlden, hot, prestation och annat som kan rubba dig, har jag valt att lägga mycket fokus på att jobba med med lugna övningar, vila och återhämtning både för sinne och kropp. I alla mina Yogaklasser börjar jag och avslutar med avslappningsövningar, även i de mer fysiska Yogaformerna.

Är certifierad mindfullness instruktör, utbildad i healingmetoden Reiki steg 1 & 2. Även utbildad Yogalärare i grundformerna. Valt att fördjupa mig inom Hatha Yoga (mer fysisk och aktiv form men som balanserar kropp och sinne), Yin Yoga och Mindfulness Yoga/Mind Yoga/Yin & Yang Yoga. 

Under 2019-2020 gick jag en 1-årig Yogalärarutbildning 500h för att fördjupa mig inom Yogan och har utövat Yoga sedan 2008.

På startsidan samt under respektive rubrik kan du läsa mer om respektive metod och mer om mina olika tjänster. I fall där du går på mediciner, har en skada, sjukdom eller är under läkarbehandling, rådfråga ALLTID din läkare först om det passar dig!

Under fliken kontakt kan du fylla i dina uppgifter i formuläret och få mer information om priser på mina kurser samt boka mina tjänster. Även mail går bra: info@lovebylopez.se

Hör av dig så svarar jag inom kort, hjärtligt välkommen!